Lansdowne-351.jpg
 

PENTHOUSE, LANSDOWNE CRESCENT, LONDON

With key design features including the radical use of moulded glass, a gull-wing door and exposed steel framework, Studio RHE have created a extension which is futuristic and yet discreetly sympathetic to it’s historic location. Situated in one of London’s most desirable addresses, interlinking glass walkways and outdoor balcony spaces offer uninterrupted views of the City of London.

Location : London | Area : 350m2 | Cost : £3m | Completion : 2014

 
Lansdowne-050_(.jpg
Lansdowne-031.jpg
Lansdowne-012_0.jpg
Lansdowne-147_0.jpg
Lansdowne-016.jpg
Lansdowne-139_0.jpg
Lansdowne-085_0.jpg
Lansdowne-080.jpg
Lansdowne-351.jpg
Lansdowne-459.jpg
Lansdowne-538_cropped.jpg



More Projects

WOOD FARM, SUFFOLK

WOOD FARM, SUFFOLK

PENTHOUSE, PARIS

PENTHOUSE, PARIS

ISTANBUL PENTHOUSE, TURKEY

ISTANBUL PENTHOUSE, TURKEY

THE RESIDENCES, ZIL PASYON SIX SENSES, SEYCHELLES

THE RESIDENCES, ZIL PASYON SIX SENSES, SEYCHELLES