HUCKLETREE WEST | LONDON

 

01-STUDIO_RHE_HUCKLETREE_WEST -West_The-Auditorium.jpg

Following the success of Huckletree Shoreditch we were asked to reimagine a very different space, the ground floor of the newly refurbished BBC buildings at White City.

We created a vibrant co-working space to include menu of areas and experiences surrounding different ways of working and provided shared areas that promote community interaction whilst meditation yurts and private phone booths cater for the individuals needs.

 

 

 

Client : Huckletree | Location : London | Area : 2,800m2 | Cost :£2.2M

| Completion : 2017

 

4A_Huckletree-West_Collective-Dairy_s-Tuesday-Rundown.jpg

 

2_Huckletree-West_Reception.jpg

 

Huckletree_West_Sunken_Seating_Sep_17_1.jpg

 

Huckletree_Private_Studio_Oct_17_1.jpg