160107_StudioRHE_HQshoreditch_013.JPG
 

HQ SHOREDITCH, LONDON

A galleried double height glazed space created after the revision of the original Planning Approval allowed for this generous interior to be stripped back, utilising characterful concrete pillars to reflect its true industrial nature. A black steel sinuous staircase provides the striking visible connection between the upper and lower spaces, while over sized hand made aluminium bell lamps complete the Tech aesthetic.

Client : Studios | Location : London | Area : 750m2 | Cost : Undisclosed | Completion : 2016

 
160107_StudioRHE_HQshoreditch_012_3.jpg
160107_StudioRHE_HQshoreditch_001.JPG
160107_StudioRHE_HQshoreditch_018.JPG
160107_StudioRHE_HQshoreditch_004.JPG
160107_StudioRHE_HQshoreditch_009.JPG
160107_StudioRHE_HQshoreditch_021.JPG
160107_StudioRHE_HQshoreditch_016.JPG


More Projects

HAMMERSMITH BROADWAY, LONDON

HAMMERSMITH BROADWAY, LONDON

SAGA, LONDON

SAGA, LONDON

THE IMPORT BUILDING, REPUBLIC, LONDON

THE IMPORT BUILDING, REPUBLIC, LONDON

THE GRAMOPHONE WORKS, LONDON

THE GRAMOPHONE WORKS, LONDON